Търсене в този блог


събота, 3 юли 2010 г.

Лично развитие....

От доста време ми се въртя едни идеи в главата и искам да напиша едни неща в блога си ,но не го правя защото те са извън темата по която съм писал до сега.Може би....

Но не!Реално погледнато никога не съм тренирал просто паркур,просто бойни изкуства,просто йога или просто за да съм по-силен.Всичко е имало цел ВИНАГИ тази цел ВИНАГИ е била една и съща лично развие.Това обхваща много не неща.Не само физическото,а и духовното и менталното и нагласа и начинът на мислене.

Затова силно ще променя темата на блога.Тоест ще я обогатя вече ще обръщам внимание и на нещата ,за които преди не писах.

Какво да очаквате?

Същото както до сега ,но по-пълно.Няма да се ограничава в сухи движения.Ще можете да видите източни и не само "приказки" ,които да насочат мислите ви и да ви помогнат да си намерите пътечката.Ще можете да прочете различни методи от психоализата и гещалд психологията ,които евентуално да помогната на собствената ви нагласа към развието,тренировките и евентуално живота.Различни откъси от Кришнамурти,Конфуций,Джуан Дзъ.

Различни Китайски,Тибетски и индийски методи за тренировка на тялото,духът и умът.
Даже в най-скоро време ще ви представя първата степен от И-Дзин-Дзин или "трактатът на промяната на мускулите.

Предполагам ,че ще ви изненадам...надявам се да не загубя интереса ви :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар